Actief ontspannen of adrenaline?

duurzame vakanties

   Duurzame reizen
Bharte-reizen biedt 3 manieren waarop je dichtbij en persoonlijk kan meewerken of meedoen aan behoud van natuur, cultuur, landschap of alle drie.
Donatie via Trees For All
Vrijwilligerswerk in Namibië (Ecotoerisme/voluntourism)
Steunen door er te zijn (Ecotoerisme)
Kies wat je het mooiste, leukste of meest interessante lijkt:

fietsvakanties

Fietsvakanties
Jij bent fanatiek MTB'er, je partner niet? Wil jij met je fietsmaten een 'uitje' dat eruit springt? Trap dan eens, georganiseerd en met gids, in het buitenland!
"Gewone" fietstochten zijn ook te boeken. Hierbij blijf je op het asfalt en zijn de uitdagingen minder zwaar. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

fotografiereizen

Fotografiereizen Afrika en Europa

Bharte-reizen biedt ook fotografiereizen aan. Hoewel dit niet altijd maatwerkreizen zijn (ze hebben soms vastgelegde vertrektijden) liggen het comfort en de persoonlijke benadering wel hoog. In Botswana, Zuid-Afrika of Namibië is het comfort vaak afhankelijk van de terreinomstandigheden.

motorreizen

Motorreizen Afrika en Europa met Bharte-reizen
Met de motorfiets op vakantie voelt intenser dan met de auto. Motorrijden kent veel richtingen; van schijnbaar onbegaanbaar tot gebaande wegen. Ultieme vrijheid! Wie van bijzondere motorreizen in het buitenland houdt maar het geregel eromheen te avontuurlijk vindt kan hier terecht. Met ervaring in diverse landen, ettelijke kilometers op de teller en thuis in de logistiek help ik je motortocht invullen. Van IJsland tot Zuid-Afrika, van gravel tot asfalt.
 

wandelen

Wandelen in Europa en Afrika
Wandelen…je lust en je leven! In je eigen tempo een streek of land ontdekken en erin opgaan, dàt is je passie. Alle nodige materialen heb je in je collectie; rugzak, stevige wandelschoenen, tentje, slaapspullen en…een hoofd vol verwachtingen! Of misschien op je gemak met de kinderen, stevig doorstappen met je clubgenoten of gewoon genieten samen met je maatje.

rolstoel

Rolstoelvakantie Europa en Afrika
Vaak heb je twijfel over het verloop van de reis vanwege je beperking.
Denken in mogelijkheden, dat doet Bharte-reizen. Of je totaal afhankelijk bent van je stoel en hulp of toch enigszins mobiel: er is meer mogelijk dan je denkt. We bespreken de dingen waarover onzekerheid is. Soms weet ik het antwoord al, soms zoek ik de oplossing. Altijd in overleg. Van auto-rondreis tot safari in Afrika.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Anders
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten