Auto huren

Comfortabel in je eigen bubble reizen met je gezin of partner? Huur een auto.
 
Vakantie gezinsbubble autoreis
 
Een auto huren doe je vanaf je telefoon, pc of tablet. Bij een betrouwbaar verhuurbedrijf.

Bharte Reizen werkt samen met Sunny Cars, één van de hoogst gewaardeerde en betrouwbaarste verhuurders van auto's binnen de reisbranche:
 
  • je auto wordt altijd compleet gereinigd (binnen- en buitenkant) na iedere huurperiode, je stapt dus altijd in een schone en virusvrije auto
  • ongelimiteerde kilometers
  • goed verzekerd tegen schades, ongevallen, diefstal en nog meer
  • simpele policy: volle tank bij vertrek, breng de auto ook terug met een volle tank

Voor uitgebreide informatie en autohuur kijk je verder op:
  Bharte-reizen verhuurt Sunny Cars

Veilig auto huren Zundert Bharte-reizen

Gratis Sunny2go
 
Vanaf 14 dagen voor huuraanvang krijg je toegang tot Sunny2go app.
Maar ook tijdens de autohuurperiode assisteren wij je via Sunny2go. Zo kunnen er met de kaartfunctie bezienswaardigheden worden opgezocht en heb je exclusieve toegang tot een persoonlijke conciërgeservice. Net als in een 5-sterren hotel! De conciërge kan bijvoorbeeld aanraden wat een goed restaurant is in de omgeving of tips geven over leuke, lokale festiviteiten. Heb je het adres nodig van de dichtstbijzijnde apotheek? Dan belt hij de conciërgeservice en wordt hij hier direct mee geholpen. Maar ook voor een tip wat te doen met de huurauto op een regenachtige dag kan je bij de conciërgeservice van Sunny2go terecht.
 
Sunny2go wordt automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering. Toegang tot de persoonlijke Sunny2go omgeving gaat via de link of QR-code die op de eerste pagina van de autohuurvoucher staat. De webapp is gemakkelijk te gebruiken op smartphone en is beschikbaar tot het einde van de huurperiode. De conciërgeservice is dagelijks van 09:00-18:00 te bereiken.

zORGELOZE AUTOHUUR