Duiken en snorkelen

Duiken

Zuid-Afrika, IJsland of Ierland: niet de gemakkelijkste duiklokaties. Meestal is een dry-suit nodig. Deze duikreizen zijn dan ook alleen weggelegd voor ervaren duikers. Ik werk samen met duikscholen en instructeurs die gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben. De materialen worden goed onderhouden.

Duiker in de Silfra kloof op IJsland

Snorkelen
Snorkelen wordt al een ander verhaal maar ook IJsland en Ierland hebben snorkel lokaties. En het mooiste is: je hebt er geen ervaring voor nodig!
Dankzij ervaren instructeurs en deglijke snorkelmaterialen (zoals een dry-suit) kun je ontspannen genieten van wat er onder de waterspiegel te zien is.

Snorkelen in de Silfra kloof zonder ervaring
Ik zie het aantal mensen die dit eens willen meemaken groeien. Zelf snorkelde ik op IJsland met een hele familie ervaren snorkelaars. De 'schok' van het koude water ben je al snel te boven vanwege de unieke ervaringen. Je dry-suit beschermt je tegen de ergste kou.
Langs de Zuid-Afrikaanse kust en in sommige rivieren is snorkelen op diverse plaatsen vaak mogelijk zonder dry suit. Het water van de Indische Oceaan is aangenaam.

Tropisch snorkelen in Zuid-Afrika
Het is mogelijk als koppel op duikvakantie te gaan maar ook als familie/gezin. Terwijl de duiker(s) onder water vertoeven kunnen de andere leden van het gezelschap hun eigen interesses volgen (snorkelen, kanoën, stadsbezoek). Aan het eind van de dag vertel je elkaar je belevenissen bij het kampvuur of barbeque. De dag erna ga je weer op safari of cultuurtocht. Dit is allemaal in te richten volgens jullie wensen: reizen op maat.
 
Wil je op de hoogte gehouden worden waneer de eerste duikreizen weer mogelijk zijn? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Tijdens het ontwikkelen van mijn duik- en snorkelreizen begon de pandemie. Deze pagina liet ik bestaan maar er kwamen geen reizen op te staan.
In de loop van 2022 zullen deze echter terug verschijnen.

WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...