Fotografiereizen met een professionele fotograaf

Bharte-reizen biedt ook fotografiereizen aan. Hoewel dit geen maatwerkreizen zijn (ze hebben vastgelegde vertrektijden) liggen het comfort en de persoonlijke benadering wel hoog.

De eerstvolgende fotografiereis staat in het najaar van 2023 weer open om je in te schrijven: 8 dagen IJsland met de meest fantastische lokaties om tefotograferen.
Je reist gegarandeerd in een klein groepje met gids en heb je je eigen kamer met sanitair. En toch houd ik deze reizen betaalbaar!
Het Jökullsárlón gletsjermeer is fotogeniek, vooral in de ondergaande zon.
Het Jökullsárlón gletsjermeer is fotogeniek, vooral in de ondergaande zon.

 
Je wordt altijd begeleidt door een professionele fotograaf die tevens het gebied en de omstandigheden goed kent. Daardoor kom je op het goede moment bij de juiste plekken aan om de mooiste foto's te maken bij het heersende licht.

Een fotografie-reis van Bharte Reizen blijft je bij, met souvenirs in je hoofd voor het leven en foto's die nooit vervelen om te zien.
De ene keer ligt de nadruk op landschappen, een andere keer op dieren en soms een mix.
 
Dyrholaey garandeert geweldige plaatjes
Dyrholaey, IJsland
 

uitbreiding fotografiereizen


Tegen het einde van 2023 staan meer fotografiereizen op deze pagina. Bestemmingen zullen zijn: Finland, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika. Wil je een kattenbelletje ontvangen wanneer een reis online komt? Stuur dan even een berichtje in welke landen je ben geïnteresseerd en ontvang als eerste bericht!
 
Wie zich inschrijft voor een fotografie-reis krijgt adviezen over te gebruiken apparatuur en gewenste kleding voor de omstandigheden.
Je ontvangt de meest recente informatie over reisdocumenten, vaccinaties en voorschriften zowel om je bestemming binnen te kunnen als voor je terugkomst in eigen land.

Boeken bij Bharte Reizen is vertrouwen op 50 jaar reiservaring, kennis uit eigen hand en de zekerheid van soepele voorwaarden en VZR-reisgarantie.

WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
of stuur een e-mail.

 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Anders
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
 
 
 

Bharte Reizen biedt reis- en annuleringsverzekeringen aan. In samenwerking met LTA.
Een passende, goed aansluitende verzekering voor jouw specifieke vakantie en reisgezelschap. Met Covid-19 module!
Klik op bovenstaande foto en ga direct naar de juiste pagina.