Gezinsvakantie buitenland

Mobiele kijkers houden hun GSM het best horizontaal voor het beste resultaat

Met je gezin er tussenuit; wie wil dat niet na de lockdowns en beperkingen?
Alleen zit Nederland al propvol omdat zowat iedereen geboekt heeft voor een vakantie in eigen land.
Laat je inspireren:

Beleef een onvergetelijke familievakantie in Europa!
Weinig landen zijn zo bijzonder dan IJsland en Ierland. Op een paar uur reizen van huis.
De hele familie, zelfs opa en oma kunnen zonder problemen mee, zal zich hier kunnen vermaken. Sportief, avontuurlijk, cultureel, ontspannend: IJsland en Ierland bieden mogelijkheden in ruime mate.

Wat te denken van paard rijden over het strand, door eeuwenoude landschappen of door de fjorden? De volgende dag ruil je je paard in voor de fiets of een kano. Surfen, walvissen kijken, een museumbezoek of wandeling in de stad of vrije nauur. De vakanties worden zò aangepast dat jong en oud genieten kan.
Willen pa en ma een paar uur duiken dan kunnen de kinderen met opa en oma naar een pretpark of een fietstocht maken. Tienerjeugd met wateraspiraties kan surfen, kajakken, mountainbiken of kiezen uit andere activiteiten. Net als hun ouders.
Willen opa en oma even wat rustiger aan doen? In de accommodatie of de omgeving is voldoende ruimte om te ontspannen terwijl de rest actief is.

Sauna, yoga, workshops zijn heerlijke manieren om te ontspannen en zowel op IJsland als in Ierland mogelijk. Een strand- of boswandeling werkt ook. Zwemmen in thermale baden of juist rustig dobberen. Je ziet: zoveel mogelijkheden om met je gezin of hele familie een heerlijke vakantie te hebben na een lange periode van spanning, onzekerheid en beperkingen.

Wie al wat verder vooruit blikt kan denken aan een familievakantie in Zuid-Afrika, Botswana of Namibië. Deze landen boek je het beste verder van tevoren. 6 tot 9 maanden is normaal. Dat scheelt vaak in prijs voor vliegtickets, autohuur en accommodatie.
Zuid-Afrika, Botswana en Namibië bieden de mogelijkheid om een hele lodge af te huren voor de familie. Middenin de wildernis en toch van alle gemakken voorzien: (zwem-)bad, uitgebreid menu voor ontbijt, lunch en diner. Personeel dat je dag en nacht terzijde staat. Onvergetelijke ontmoetingen met wilde dieren, vergezichten om nog jarenlang van terug te dromen.