Gezinsvakantie buitenland

Met je gezin er tussenuit; wie wil dat niet? Laat je hier inspireren!
Beleef een onvergetelijke familievakantie in...

europa


Finland, Ierland, IJsland
Stuk voor stuk bijzondere landen vanwege hun geschiedenis en ligging. Op een paar uur reizen van huis.
De hele familie ( zelfs opa en oma kunnen mee) zal zich hier kunnen vermaken. Sportief, avontuurlijk, cultureel, ontspannend.
Deze landen bieden mogelijkheden in ruime mate. Bharte-reizen biedt wandel- en fietstochten met of zonder begeleiding.
Kijk hieronder voor een voorbeeldreis naar:
 
Gezinsvakantie Scandinavië
Finland
(klik foto aan)
 
Wat te denken van paard rijden over het strand, door eeuwenoude landschappen of door de fjorden? Of kies je liever voor de fiets of een kano? Surfen, walvissen kijken, een museumbezoek of wandeling in de stad of vrije nauur. De vakanties worden aangepast zodat jong en oud genieten kan.
Willen pa en ma een paar uur uitwaaien dan kunnen de kinderen met opa en oma naar een pretpark of een voor kinderen opwindend museum. Tienerjeugd met wateraspiraties kan surfen, kajakken, mountainbiken of kiezen uit andere activiteiten.
Willen opa en oma even wat rustiger aan doen? In de accommodatie of de omgeving is afleiding of ontspanning terwijl de rest actief is.
 
 Gezinsvakantie: met kinderen naar IJsland
IJsland (boekbaar medio oktober 2023)
 
Sauna, yoga of workshops zijn heerlijke manieren om te ontspannen en vrijwel overal mogelijk. Een moeras- of boswandeling werkt ook. Op speciale moerasschoenen! Of toch maar sneeuwwandelen op van die tennisracket-stappers? Zwemmen in thermale baden of juist rustig dobberen. Zoveel mogelijkheden om met je gezin of hele familie een heerlijke vakantie te hebben!
 
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
e-mail

Suggestie

Gezinsvakantie Ierland met de auto

Dit is een reissuggestie en kan worden aangepast naar wens.
Of ik maak een nieuwe voor je!
Ierland biedt heerlijke en uiteenlopende vakanties voor jong en oud, dus zeker voor het gezin!
Wie niet wil vliegen kan er voor kiezen om over zee en via Engeland te reizen. Zo wordt de vakantie nòg gevarieerder en leuker!
 
Met je partner en kinderen wil je een onvergetelijke en veilige buitenlandse vakantie maken. Dankzij ruim 50 jaar ervaring in actieve reizen kan Bharte-reizen maatwerk vakanties bieden. Actief op vakantie met de fiets, de rugzak, de rolstoel, te paard, de kano…1
 
Je kunt ervoor kiezen om met de eigen (aangepaste) auto naar Ierland te reizen of erheen te vliegen en ter plaatse een auto te huren.
Hier volgen voorbeelden van dingen die je kunt doen en meemaken op een reis door Ierland. Een vakantie komt goed tot zijn recht wanneer je er 14 tot 17 dagen verblijft.  Dit is in te korten tot een kortere (voorjaars-najaars) vakantie en uit te breiden voor een langere zomervakantie. Eén ding is zeker: je geniet met volle teugen!

De reis is bijzonder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of tieners.2
Gaat de hele familie naar Ierland? Dan gelden soms kortingen voor opa's en oma's.3
Deze reis is eenvoudig aan te passen als cultuurreis of activiteitenreis. Hierbij wordt het accent gelegd op de wensen van het reisgezelschap. Maatwerk ten top!

Natuurlijk bied ik dezelfde zekerheid als bij alle andere reizen. Met VZR reisgarantie en flexibele voorwaarden. Uiteraard informeer ik je ook over de Covid19 regels op je reisbestemming en wat je verder moet doen om zorgeloos op vakantie te gaan en weer thuis te komen.
 
14 dagen
 

Hoogtepunten

Deze reis is inclusief

  • Huurauto (indien gewenst)
  • Accommodaties
  • VZR-reisgarant
  • Persoonlijk reisadvies
  • Roadbook

Deze reis is exclusief

  • Vliegtickets of ferrytickets
  • Brandstof
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Entreekosten en fooiengeld
Dagelijks
 
Maatwerkreis: prijs op aanvraag
 
Klik hier voor de reisbeschrijving
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...
 
 
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo