Gezinsvakantie buitenland

Mobiele kijkers houden hun GSM het best horizontaal voor het beste resultaat

Met je gezin er tussenuit; wie wil dat niet sinds de lockdowns en beperkingen?
Laat je inspireren:

Beleef een onvergetelijke familievakantie in...

IJsland, Ierland, Finland of Estland
Stuk voor stuk bijzondere landen vanwege hun geschiedenis en ligging. Op een paar uur reizen van huis.
De hele familie ( zelfs opa en oma kunnen mee) zal zich hier kunnen vermaken. Sportief, avontuurlijk, cultureel, ontspannend.
Deze landen bieden mogelijkheden in ruime mate. Bharte Reizen biedt wandel- en fietstochten met of zonder begeleiding.
 
Gezinsvakantie Scandinavië
Wat te denken van paard rijden over het strand, door eeuwenoude landschappen of door de fjorden? Of kies je liever voor de fiets of een kano? Surfen, walvissen kijken, een museumbezoek of wandeling in de stad of vrije nauur. De vakanties worden aangepast zodat jong en oud genieten kan.
Willen pa en ma een paar uur uitwaaien dan kunnen de kinderen met opa en oma naar een pretpark of een voor kinderen opwindend museum. Tienerjeugd met wateraspiraties kan surfen, kajakken, mountainbiken of kiezen uit andere activiteiten. Net als hun ouders.
Willen opa en oma even wat rustiger aan doen? In de accommodatie of de omgeving zoek ik afleiding of ontspanning terwijl de rest actief is.
 
Strandwandeling Fietstocht Ierland
Sauna, yoga of workshops zijn heerlijke manieren om te ontspannen en vrijwel overal mogelijk. Een moeras- of boswandeling werkt ook. Op speciale moerasschoenen! Of toch maar sneeuwwandelen op van die tennisrachket-stappers? Zwemmen in thermale baden of juist rustig dobberen. Zoveel mogelijkheden om met je gezin of hele familie een heerlijke vakantie te hebben!

Zuid-Afrika, Botswana, Zambia of Namibië
Afrika is ook weer helemaal in trek. Bharte Reizen zoekt ook hier weer de rustige omgeving en kleinschalige accommodaties waar mogelijk.
Deze landen boek je het beste verder van tevoren. 6 tot 9 maanden is verstandig. Dat scheelt vaak in prijs voor vliegtickets, autohuur en accommodatie.
Soms is het mogelijk om een hele lodge af te huren voor de familie. Middenin de wildernis en toch van alle gemakken voorzien: (zwem-)bad, uitgebreid menu voor ontbijt, lunch en diner. Personeel dat je dag en nacht terzijde staat. Onvergetelijke ontmoetingen met wilde dieren, vergezichten om nog jarenlang van terug te dromen.
Rondreizen, wilde dieren en verbazingwekkende landschappen bewonderen, inheemse stammen omtmoeten. Dit kan allemaal in 1 van de Bharte Landen.
 
Safari met kinderen
Tevens biedt Bharte reizen de kans om tijdens je vakantie (met de hele familie) lokaal duurzaam werk te verrichten. Denk aan meehelpen op een school, in een dierenopvang of een strand opruimen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

In alle opzichten: een vakantie met gezin of familie moet leuk zijn en ontspannend. Dat is wat Bharte Reizen doet.
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
e-mail
 

Suggestie

Namibië rondreis 15 dagen

Dit is een reissuggestie en kan worden aangepast naar wens.
Of ik maak een nieuwe voor je!
Deze voorgestelde self-drive route neemt je mee naar het "diepe zuiden" en dunbevolkte regio's van Namibië, waar je de prachtige Fish River Canyon en de iconische Sossusvlei-duinen bezoekt. Daarna reis je naar het noorden via Twyfelfontein en zijn enorme verzameling rotskunst naar Damaraland.  Daar kun je woestijnolifanten of neushoorns volgen en ga je verder naar Etosha. Hier maak je buitengewone safaritochten in dit natuurparadijs, en keer je geleidelijk terug naar Windhoek om de ronde te voltooien.
 
15-daagse rondreis Namibië
De route omvat het ongelooflijke natuurschoon en de uitgestrekte landschappen van Namibië, geweldige safaritochten en een topprogramma voor natuurbehoud tijdens uw laatste nacht. Ik kan zowel een campingreis als een geüpgrade versie met luxe accommodatie van deze reisroute aanbieden. Alles kan worden aangepast aan je wensen.
Uiteraard kan de reis worden uitgebreid met meerdere dagen, andere gebieden en uitstapjes. In deze beschrijving zijn reeds tal van optionele activiteiten opgenomen.
 
15 dagen
 

Hoogtepunten

Deze reis is inclusief

 • Accommodatie
 • Huurauto
 • Onbeperkte kilometers
 • Activiteiten volgens reisschema
 • Welkomstpakket
 • VZR-Reisgarant
 • Roadbook
 • Toeristenbelasting

Deze reis is exclusief

 • Internationale en andere vluchten
 • Visa
 • Brandstof
 • Extra maaltijden
 • Optionele activiteiten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toegangsprijzen voor parken en bezienswaardigheden
In overleg
 
Op aanvraag (maatwerk)
 
Klik hier voor de reisbeschrijving
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...