Motor

Geïnspireerd door mijn vader (ondernemer en ondernemend reiziger, met mijn moeder), Ted Simon (Jupiter's reizen, Dromen van Jupiter) en Ernesto Guevara (Notas de viaje) bereed ik vele goede maar ook afgelegen en stoffige wegen. Met de motorfiets op vakantie voelt intenser dan met een auto. Motorrijden kent veel richtingen; van alternatieve motorreizen tot gebaande wegen. Wie van bijzondere motorreizen in het buitenland houdt maar het geregel eromheen te avontuurlijk vindt kan hier terecht. Met ervaring in diverse landen, ettelijke kilometers op de teller en thuis in de logistiek help ik je motortocht invullen.

Oeganda is zo'n land waar je niet snel denkt: genieten op de motorrr! Maar wist je dat je in Oeganda motortochten van wereldklasse kunt maken door enkele van de mooiste landschappen op aarde?

Het binnenland van IJsland is een forse uitdaging in ruw terrein en toch verantwoord. De wereld in 1 land, zo wordt Zuid Afrika dikwijls aangeprezen en...dat klopt vrij aardig. Uitgestrekte vlaktes, ruige bergen, spectaculaire kusten, het is er.

Keuzestress? Vertel me je motorwensen en ik neem de mogelijkheden met je door. Een mailtje, appje of belletje is toch zo gedaan?

Andere motortochten zuidelijk afrika

14-daagse motortocht Tuinroute (Zuid-Afrika) vanaf € 3.630
Vertrek 3 oktober 2021 en 27 februari 2022
17- daagse meerlandentocht: Zimbabwe, Mozambique, Malawi, Zambia (inclusief Victoria Watervallen) en Botswana vanaf € 5.690
Vertrek 26 maart 2021, nieuwe data 2021 volgen nog.

 
Sinds maart 2021 zijn ook motortochten mogelijk op IJsland (zie de reissuggestie op de motorpagina)

Verder zijn snel te verwachten:  Ierland en Oeganda. In feite kun je hier al naar informeren en zelfs boeken wanneer we een reis naar jouw wensen hebben samengesteld.

Meer motorreizen-inspiratie vindt je in deze video's.

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...
 
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Anders, namelijk:
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
 
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
 
 

Suggestie

Motor avontuur IJsland

(uitbreiding en/of aanpassing mogelijk)
Vraag naar de andere bestemmingen: op maat of voorgesteld
Dit is een rondreis door de Westfjorden van IJsland met een stop bij het meest westelijke punt van Europa. De Westfjorden is de naam van het grote schiereiland in het noordwesten van het land. De fjorden staan bekend om hun bergachtige en spectaculaire landschap, hun schaarse bevolking en isolement vanwege de moelijke verbindingen over land. Desondanks kunnen de Westfjorden nog steeds worden beschouwd als een van de geheimen van IJsland en tijdens deze tocht kun je onder andere genieten van ongerepte natuur, onbewoonde fjorden, watervallen, vogels, steile kliffen en rust. Tijdens het laatste deel van de tour nemen we ook een kijkje in de hooglanden en eindigen we met een bezoek aan enkele van de populairste toeristische attracties van IJsland waaronder de Gullfoss-waterval, Geysir en Thingvellir National Park.
8 dagen
 
Cirka 1350 km waarvan 500 gravel of onverhard
 
Enige ervaring in off road is nodig.
 

Hoogtepunten

Deze reis is inclusief

 • Motor (BMW F750GS of BMW R1250GS)
 • Accommodatie
 • Engels sprekende gids
 • ondersteuningsvoertuig
 • WA verzekering
 • Brandstof
 • Verfrissingen
 • Meeste ontbijt, lunches en diners (zie beschrijving)
 • Veerdienst

Deze reis is exclusief

 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering
 • Alcoholische dranken
 • Vliegticket van/naar IJsland
 • Alternatieve tochten
 • Fooien
7 juni 2021
 
Voor clubs zijn andere data bespreekbaar
 
Vanaf € 5.882 o.b.v. 1 persoon
Vanaf 2 personen volgt korting.
 
Meer informatie
 
 
Bharte Reizen | activiteiten motor