Motor

Geïnspireerd door mijn vader (ondernemer en ondernemend reiziger, met mijn moeder), Ted Simon (Jupiter's reizen, Dromen van Jupiter) en Ernesto Guevara (Notas de viaje) bereed ik vele goede maar ook afgelegen en stoffige wegen. Met de motorfiets op vakantie voelt intenser dan met een auto. Motorrijden kent veel richtingen; van alternatieve motorreizen tot gebaande wegen. Wie van bijzondere motorreizen in het buitenland houdt maar het geregel eromheen te avontuurlijk vindt kan hier terecht. Met ervaring in diverse landen, ettelijke kilometers op de teller en thuis in de logistiek help ik je motortocht invullen.

Oeganda is zo'n land waar je niet snel denkt: genieten op de motorrr! Maar wist je dat je in Oeganda motortochten van wereldklasse kunt maken door enkele van de mooiste landschappen op aarde?

Het binnenland van IJsland is een forse uitdaging in ruw terrein en toch verantwoord. De wereld in 1 land, zo wordt Zuid Afrika dikwijls aangeprezen en...dat klopt vrij aardig. Uitgestrekte vlaktes, ruige bergen, spectaculaire kusten, het is er.

Keuzestress? Vertel me je motorwensen en ik neem de mogelijkheden met je door. Een mailtje, appje of belletje is toch zo gedaan?

Andere motortochten zuidelijk afrika

14-daagse motortocht Tuinroute (Zuid-Afrika) vanaf € 3.630
Vertrek 3 oktober 2021 en 27 februari 2022
17- daagse meerlandentocht: Zimbabwe, Mozmbique, Malawi, Zambia (inclusief Victoria Watervallen) en Botswana vanaf € 5.690
Vertrek 26 maart 2021

 

Verder zijn komend voorjaar te verwachten:
IJsland (on/off road), Ierland en Oeganda.

Meer motorreizen-inspiratie vindt je in deze video's.

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...
 
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
 
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
 
 
 
Bharte Reizen | activiteiten motor