Motor

Geïnspireerd door mijn vader (ondernemer en ondernemend reiziger, met mijn moeder), Ted Simon (Jupiter's reizen, Dromen van Jupiter) en Ernesto Guevara (Notas de viaje) bereed ik vele goede maar ook afgelegen en stoffige wegen. Motorrijden kent veel richtingen. Wie van lange,verre tochten houdt maar het geregel eromheen te avontuurlijk vindt kan hier terecht. Met ervaring in diverse landen, ettelijke kilometers op de teller maar vooral thuis in de logistiek help ik je motortocht invullen.
Oeganda is zo'n land waar je niet snel denkt: genieten op de motorrr! Maar wist je dat je in Oeganda motortochten van wereldklasse hebt door enkele van de mooiste landschappen op aarde?
Het grote onbekende achterland van de stoffige Australische 'outback' is een forse uitdaging of je kan kiezen voor de groene oostkust. De wereld in 1 land, zo wordt Zuid Afrika dikwijls aangeprezen en...dat klopt vrij aardig. Uitgestrekte vlaktes, ruige bergen, spectaculaire kusten, het is er.
Lastig kiezen? Misschien. Kiezen tussen bestemmingen, budget, mogelijkheden, reisdata en het zoeken naar de juiste brommer en uitrusting is niet makkelijk, weet ik uit ervaring.
Ik kan je helpen!

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
 
Bharte Reizen | activiteiten motor