Ontspanning

Mobiele kijkers houden hun GSM het best horizontaal voor het beste resultaat

Kan je ontspanning als activiteit zien? Volgens mij wel. Evenals elke andere bezigheid op je vakantie wil je weten wanneer en waar je ontspant. Bij mij kan je niet terecht voor all-inclusive resorts met grote zwembaden en dito eetvoorraden. Bij Bharte Reizen boek je een ontspannen reis om samen met je gezin, familie of partner de rust te vinden die je zoekt. Op een verantwoorde manier. En om je contact te verdiepen of te herstellen. Waar anders kan dat beter dan op neutrale grond, weg van dagelijkse beslommeringen en verplichtingen!

Misschien is ontspanning voor jou gewoon een dag niets hoeven; slenteren langs het strand, struinen door de straten of paardrijden in de omgeving terwijl de kinderoppas de kinderen vermaakt. Maar ook voor een hele familie zijn talloze ontspannende uitstapjes te bedenken; van kleinkind tot grootouders samen op de veranda in een prachtige omgeving. Uitkijkend over een verre, vreemde vlakte, speurend naar wild of gezamenlijk dinerend.

Met z'n tweetjes een compleet verzorgde vakantie in rustieke sfeer met af en toe wat actie in de lucht, het water of op land? Van gletsjerwandeling tot pinguïns kijken, van fietsrondje tot kajaktocht. Altijd terugkerend naar een bijzondere B&B of uniek boutiquehotel. Zo'n combinatie kan alleen een kleinschalige reisorganisatie bedenken.

Bharte Reizen is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisondernemingen (VvKR) met alle garanties en zekerheden. En bijzonderheden!
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo