Paard rijden op vakantie

Een ruiter of Amazone trekt er graag te paard op uit. Waarom ook niet tijdens je vakantie? Machtige natuur en betrouwbare paarden zijn een ijzersterke combinatie voor een vakantie die je je levenlang bijblijft. En Bert weet waar je de mooiste tochten vindt: IJsland, Ierland en Zuid-Afrika zijn bij uitstek "paardrij-landen"; de voor ons laaglanders ongekende ruimte en natuurlijke omgeving, gezien vanaf de rug van een paard, dringt pas echt tot je door wanneer je die ervaart. En wat te denken van een safari te paard; in Botswana?


Of je nu met z'n tweeën of als gezin op pad wil, begeleid of op eigen houtje: er is voor elk wat wils. Ik kijk naar ervaring, omgeving, comfort en beste reisperiode.
In de reissuggestie op deze pagina staan meerdaagse ritten die uitgebreid of verkort kunnen worden. Bij Bharte Reizen regisseer je je eigen vakantie. Bel, app, mail en je vakantie is begonnen.

Klik op de foto voor een brochure paardrijden in:
 

Paardrijden in Zambia
Zambia
 

Suggestie

Paard rijden op IJsland

Dit is een reissuggestie en kan worden aangepast naar wens.
Of ik maak een nieuwe voor je!
Dit is een reis voor de ware ruiter!
Denk je eens in: weidse, onvervuilde panorama's, onbevolkte stranden of doorwaadbare rivieren en betrouwbare rijdieren. Een droomreis voor liefhebbers van paardrijden.
Nederland en België zijn mooi maar dicht bevolkt. Voor meerdaagse ritten te paard zijn er mogelijkheden maar zelden zonder bewoning, afval of andere tekens van mensen in je directe gezichtsveld. Bijna overal zal je geluid van verkeer of industrie moeten wegfilteren. Heerlijk wanneer je in èchte ongerepte natuur kunt galloperen, toch?
Op IJsland wonen minder mensen dan in Amsterdam of Antwerpen terwijl het land 3x zo groot is. Er is nauwelijks industrie of massatoerisme.
Wordt 1 met je paard en de spectaculaire natuur op IJsland! Natuurlijk bied ik dezelfde zekerheid als bij alle andere reizen. Met VZR reisgarantie en flexibele voorwaarden. Uiteraard informeer ik je ook over de Covid19 regels op je reisbestemming en wat je verder moet doen om zorgeloos op vakantie te gaan en weer thuis te komen.
 
15 dagen
 
Variabel. Inkorten, verlengen, aanpassen is ten allen tijde bespreekbaar.
 
Licht tot matig.
 

Hoogtepunten

Deze reis is inclusief

Deze reis is exclusief

  • Vliegticket van/naar IJsland
  • Autobrandstof
  • Persoonlijke uitgaven (b.v. drankjes, wasserette)
  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Maaltijden (behalve tijdens meerdaagse verblijven voor paardrijden)
  • Entreekosten tenzij anders vermeld
  • Tolgelden
In overleg
 
Op aanvraag
 
Klik hier voor de reisbeschrijving
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
Bharte Reizen biedt reis- en annuleringsverzekeringen aan. In samenwerking met LTA.
Een passende, goed aansluitende verzekering voor jouw specifieke vakantie en reisgezelschap. Met Covid-19 module!
Klik op bovenstaande foto en ga direct naar de juiste pagina.