Watersport

Hier vindt je reizen met het thema watersport. Rafting, kajakken, kanoën, surfen en andere watersporten. Ook gecombineerde sporten zoals kitesurfen zijn mogelijk op de prachtigste of spannendste lokaties. Voor wie zich uitgedaagd voelt door de elementen en voor de familie die veilig wil genieten.

 
Waarom zou je je sport niet op vakantie kunnen beoefenen?
Surfen in Ierland of Zuid-Afrika. Kajakken in de IJslandse fjorden of langs de ruige Ierse westkust. Raften op een bruisende gletsjerrivier of rustig kanoën door natuurgebieden.
 
Zeegrotten verkennen per kajak in Ierland

Bharte Reizen kent ook familievriendelijke watersporten. Zoals kanoën, kajakken of suppen met kinderen in rustige natuurgebieden.
 
Kinderveilige vaartochten in rustig natuurgebied
Heb je daar zin in?
 
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044

Ik kan rondreizen samenstellen met veel watersport elementen erin; langs de Ierse of IJslandse kusten maar ook in Zuid-Afrika. Voor het koppel dat een gemeenschappelijke watersport heeft (kite surfen, kajakken, windsurfen...) of het gezin dat rustig af en toe op het water wil vertoeven.
 
Gezin dat plezier heeft op het water.
Maar ook voor de (vrienden-) club die eens ergens anders wil sporten en zelfs team-building uitjes (Ierland en IJsland) met een hoog belevenisgehalte. Ik maak je reis op maat!
 
Kanoƫn met de club in het buitenland of als teambuilding
Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe watersportreizen online komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...