Welkom bij Bharte reizen

Twijfel jij nog of je wel op reis wil/mag/kan gaan? Twijfel je niet, lees dan gelijk verder. Twijfel je nog wel, neem dan anderhalve minuut de tijd en bekijk dit korte filmpje.

Op dit moment zijn verre reizen nog maar spaarzaam mogelijk. Dichterbij komen er al meer mogelijkheden. Maar wat je wil gaan doen? Voor sommige mensen staat de vakantie al vast, maar jij weet het nog niet helemaal. Je hebt een hekel aan dat gezoek en geplan. En je hebt er misschien de tijd niet voor! Is het al veilig op je beoogde reisbestemming? Dus zoek je een professionele reisorganisator.
Eén daarvan is Bharte-reizen. Wil je eerst wat meer over mijzelf weten? Klik op: Over Bharte-reizen...
 
Familiereizen, gezinsreizen, met je partner of clubje: Bharte (Bert Harte) is je persoonlijk reisorganisator en komt bij jou thuis. Doe inspiratie en ideeën op via de website en sociale media, stuur me een lijstje met je wensen en ik stel een reis samen. Bij jou thuis, op je werk of 100% Covid19-proof: via Whatsapp, Messenger of Skype gaan we die samen verder invullen en verfijnen! Totdat je helemaal tevreden bent. Van luxe-reis tot shoestring level.

Sinds de Corona-crisis staan gezondheid en veiligheid nòg centraler en hier let ik scherp op. Kleinschalige accommodaties en reisgezelschappen zijn sleutelwoorden bij Bharte-reizen. Geen grote groepen in bussen en hotelketens maar persoonlijk en overzichtelijk.
Boeken bij een reisorganisator, zoals Bharte, zal je niet veel meer kosten dan een online boeking; het zelf regelen, zeg maar. Er zijn tientallen verhalen van geslaagde doe-het-zelf-vakanties die prima verlopen zijn. Er zijn ook verhalen van prachtvakanties die door een kleinigheid uitliepen op een puinhoop.

Bharte specialiseert zich in actieve reizen met een relaxed randje zoals paardrijden, raften, fietsen of duiken. Dikwijls met bijzondere accommodaties. Dat geldt ook voor mensen in een rolstoel trouwens. Niet wereldwijd, ik specialiseer me in landen waar ik thuis ben en waar ik iets mee heb (zie Landen info, rechtsboven). Vanzelfsprekend probeer ik milieubewust reizen toe te passen waar ik kan. Naast CO2 compensatie en het verminderen van uitstoor kijk ik ook naar de lokale omstandigheden van je reisdoel.
 
Wanneer je wilt dat je vakantie tot in de puntjes geregeld is dan deel je je ideeën met een goede reisorganisator. Samen geniet je al van de voorpret en uiteindelijk staat er een topvakantie voor je gereed. Voor jezelf en je partner. Of je hele gezin, familie inclusief kinderen.

Vergeet avondenlang zoeken op het web en neem enkele uurtjes om met mij die mooie vakantie uit te stippelen. Kijk voor inspiratie eens op deze website en volg mijn Facebookpagina, Instagram of LinkedIn of bekijk video's over reisbestemmingen en activiteiten. En neem dan contact op. Mailen, bellen, appen… wat jij het prettigste vindt. Want dat is mijn doel. Het ontwerpen van je mooiste, leukste of spannendste reis op jouw manier. Check hier wel even of je niet te ver weg woont! Bij twijfel altijd contact opnemen. We komen er wel uit.
 
Tot ziens!
Bert Harte

Wil je meer over mij weten? Kijk op: Over Bharte-reizen...
Trees for all en Bharte-reizen
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...