Welkom bij Bharte reizen

Op dit moment zijn verre reizen nog maar spaarzaam mogelijk. Maar volgend seizoen of volgend jaar? En wat je wil gaan doen? Voor sommige mensen staat de vakantie al vast, maar jij weet het nog niet helemaal. Of je hebt een hekel aan dat gezoek en geplan. En je hebt er misschien de tijd niet voor! Dus zoek je een professionele reisorganisator.
Eén daarvan is Bharte-reizen. Wil je eerst wat meer over mij weten? Kijk op: Over Bharte-reizen...
 
Bharte (Bert Harte) is je persoonlijk reisorganisator bij jou thuis. Wanneer je mij een lijstje geeft met je wensen en ideeën maak ik een voorbeeldreis. Die gaan we samen verder invullen en verfijnen. Bij jou thuis, op je werk of 100% Covid19-proof: via Whatsapp, Messenger of Skype. Zo kun je toch een beetje zien wat voor vlees je in de kuip hebt! En wanneer je terug thuis bent hoor ik graag hoe het gegaan is.

Boeken bij een reisorganisator, zoals Bharte, zal je niet veel meer kosten dan een online boeking; het zelf regelen, zeg maar. Er zijn tientallen verhalen van geslaagde doe-het-zelf-vakanties die prima verlopen zijn. Er zijn ook verhalen van prachtvakanties die door een kleinigheid uitliepen op een puinhoop.

Bharte specialiseert zich in actieve reizen met een relaxed randje zoals paardrijden, raften, fietsen of duiken. Bijzondere accommodaties zijn niet altijd moeilijk bereikbaar. Dat geldt ook voor mensen in een rolstoel trouwens. Niet wereldwijd, ik specialiseer me in landen waar ik thuis ben en iets mee heb (zie Landen info, rechtsboven).
 
Wanneer je wilt dat je vakantie tot in de puntjes geregeld is dan deel je je ideeën met een goede reisorganisator. Samen geniet je al van de voorpret en uiteindelijk staat er een topvakantie voor je gereed. Voor jezelf en je partner. Of je hele gezin, familie inclusief kinderen.

Vergeet avondenlang zoeken op het web en neem 1 avondje om met mij die mooie vakantie uit te stippelen. Kijk voor inspiratie eens op mijn facebookpagina en neem contact op. Mailen, bellen, appen… wat jij het prettigste vindt. Want dat is mijn doel. Het ontwerpen van je mooiste, leukste of spannendste reis op jouw manier. Check hier wel even of je niet te ver weg woont! Bij twijfel altijd contact opnemen. We komen er wel uit.
 
Tot ziens!
Bert Harte

Wil je meer over mij weten? Kijk op: Over Bharte-reizen...
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...