Welkom bij Bharte reizen

YESSS!!! Vakantietijd! Maar waarheen? Op dit moment (half juni 2020) gaan diverse Europese landen weer van slot, vliegen en reizen zijn weer mogelijk. Dit seizoen zal je misschien de kat uit de boom willen kijken en dicht bij huis blijven. Maar volgend seizoen of volgend jaar? En wat je wil gaan doen? Voor veel mensen staat de vakantie al vast, maar jij weet het nog niet helemaal. Of je hebt een hekel aan dat gezoek en geplan. En je hebt er misschien de tijd niet voor! Dus zoek je een professionele reisadviseur.
Eén daarvan is Bharte-reizen.
 
Bharte (Bert Harte) is je persoonlijk reisadviseur bij je thuis. Ik denk graag met je mee over je vakantieplannen en neem veel uit handen. Van thuis tot bestemming en voor activiteiten die je graag wil ondernemen adviseer ik je. Maar ook tijdens je reis sta ik klaar om te helpen als dat nodig mocht zijn. En wanneer je terug thuis bent hoor ik graag hoe het gegaan is. Voorlopig kan ik niet bij je thuis komen. Of toch? Via Whatsapp, Messenger of Skype is een beeldverbinding snel gelegd en kun je toch een beetje zien wat voor vlees je in de kuip hebt!

Boeken bij een reisorganisator, zoals Bharte, zal je niet veel meer kosten dan een online boeking; het zelf regelen, zeg maar. Er zijn tientallen verhalen van geslaagde doe-het-zelf-vakanties die prima verlopen zijn. Er zijn ook verhalen van prachtvakanties die door een kleinigheid uitliepen op een puinhoop.
 
Wanneer je wilt dat je vakantie tot in de puntjes is geregeld dan deel je je ideeën met een goede reisadviseur. Samen geniet je al van de voorpret en uiteindelijk staat er een topvakantie voor je gereed. Voor jezelf en je partner. Of je hele gezin, famile inclusief kinderen.
 
Bharte specialiseert zich in actieve reizen met een relaxed randje. Je gaat niet 14 dagen alleen maar rijden, raften, klimmen of duiken, toch? Wanneer je even wil bijkomen heb ik de perfecte tussenstop voor je. En samen met jou zoek ik de best passende accommodaties uit. Dat geldt ook voor mensen in een rolstoel trouwens.
 
Vergeet avondenlang zoeken op het web en neem 1 avondje om met mij die mooie vakantie uit te stippelen. Kijk voor inspiratie eens op mijn facebookpagina en neem contact op. Mailen, bellen, appen… wat jij het prettigste vindt. Want dat is mijn doel. Het ontwerpen van je mooiste, leukste of spannendste reis op jouw manier. Je hoeft niet in Zundert te wonen natuurlijk! Check hier wel even of je niet te ver weg woont! Bij twijfel altijd contact opnemen. We komen er wel uit.
 
Tot ziens!
Bert Harte

PS: wil je eerst wat meer over mij weten? Kijk op: Over Bharte-reizen...
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...