Bijzonder, betaalbaar, dichtbij!

Baltische Staten vakantiereis Rondreis Baltische Staten 14 dagen

 
De Baltische staten zijn landen aan de oostkust van de Oostzee: Estland, Letland en Litouwen zijn tegenwoordig een toonbeeld van vooruitgang en tevens bewaarders van oude culturen en historische objecten. Ze zijn goed bereikbaar via de weg (auto, motor), het spoor en via de lucht. Vanuit West-Europa sta je binnen korte tijd oog in oog met:

Estland_hoofdstad Tallinn_historische plaats_rolstoel_cultuur
Tallinn, hoofdstad van Estland
  • Natuurschoon
  • Wilde dieren
  • Uitdagende waterpartijen (kajakken, kanoën, zwemmen, schaatsen)
  • Uitdagende landschappen (wandelen, skilopen, fietsen)
  • Eeuwenoude kunst en historie
  • Uitnodigende wegen of paden (motortochten)
 
Naar de Baltische Staten met je partner, gezin of club? Wintersport, zomer activiteiten, natuur en cultuur: je vindt het dichtbij huis. Hier vind ook jij iets van je interesse. Een activiteit, culturele achtergronden of natuurlijke schoonheid.
 
Estland wandelland
Er vertrekken steeds meer mensen op vakantie naar deze regio. Simpelweg omdat het niet ver is, betaalbaar en toch zo anders dan "bij ons".
 
Saaremaara
 
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
e-mail

 
Bekijk hier reisideeën voor de Baltische Staten (1 minuut)
 
Bharte-reizen koos de Baltische Staten als aanbod voor koppels en families, natuurliefhebbers en sportievelingen. Omdat ik samenwerk met lokale partners ben je in goede handen. Zelfstandig rondreizen of met een gids: je zal gegarandeerd de mooiste en aantrekkelijkste plaatsen zien. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met het tempo (jeugd, senioren, mindervaliden hebben een eigen tempo), afzonderlijke wensen en budget. Want Bharte-reizen maakt reizen op maat.
Dankzij 50 jaar reiservaring, persoonlijk contact en kennis uit eigen hand levert Bharte-reizen geen vakantie maar een beleving.
 
Bekijk een 14-daage reis voor 2 of 4 personen, voor meerdere budgetten!
 
Ballonvaren in Estland
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...