Reisblogs Bharte-landen

Kant-en-klare reizen verkopen kan iedereen; een maatwerkreis alleen wanneer je genoeg kennis hebt van de omgeving waar je klanten heen willen.

Voordat ik reizen aanbied naar een bepaald land, wil ik er eerst zelf een kijkje nemen. Zo check ik persoonlijk de accommodaties en activiteiten op zaken zoals veiligheid, hygiëne, rolstoelvriendelijkheid, locatie en gastvrijheid. Ik zorg voor direct contact met eigenaren en exploitanten, hou de lijnen kort en maak stevige afspraken. Daar kun je echt op rekenen.
 
Op basis van mijn eigen ervaringen, opgebouwd tijdens 50 jaar reizen, stel ik vervolgens op maat gemaakte reizen samen. Die zijn gebaseerd op wat ik zelf heb beleefd.
 
Chobe River Botswana elephants
Chobe River, Botswana
Op deze pagina deel ik elke reis die ik maak in de vorm van een blog. Met foto's, video's en tekst geef ik je een idee van wat je kunt verwachten in een bepaalde regio of land.
 
Een kleine opmerking: sommige reisblogs moeten nog worden bewerkt voordat ze gepubliceerd kunnen worden, dus nog niet alle verslagen zijn meteen beschikbaar. Maar maak je geen zorgen, ik laat je in de nieuwsbrief weten wanneer ze klaar zijn!

Kijk hieronder voor het land van je keuze. Klik dan op een blog over dat land.
 

IJsland


IJsland accommodaties
IJsland natuur
IJsland algemeen (ook MIVA en kinderen)

Namibië

Namibiƫ heeft een afwisseld landschap.
Namibië van tentzeil tot lodge
Namibië roadtrip
Namibië reistips en accommodaties

Botswana

Botswana heeft vele soorten wild dat beschermd is
Botswana van alle kanten
Botswana road trip

Ierland


Ierland (vanaf oktober 2023 beschikbaar, indien eerder krijg je bericht via de nieuwsbrief) Zie ook mijn Ierland-pagina.
 

victoria falls

Victoria Falls Wildlife Trust
Victoria Falls Wildlife Trust
Blog vanaf oktober 2023 beschikbaar