De Bharte-landen

De Bharte-landen in 1 overzicht!
Klik op  de bijbehorende foto om naar de betreffende pagina te gaan.

Baltische staten

Tallinn, hoofdstad van Estland
Het is eigenlijk oneerlijk om deze drie landen in één naam te noemen. België, Nederland en Luxemburg noemen we echter ook de Benelux en dan weten waar we het over hebben. En zo bestaan de Baltische Staten uit Letland, Litouwen en Estland. Landen met een eigen cultuur, taal en bezienswaardigheden. Buitensporten en (familie-) rondreizen zijn er perfect mogelijk. Ze hebben 2 dingen gemeen: ze zijn dichtbij en betaalbaar!

botswana

Safari per MTB in Botswana
Botswana is een overwegend vlak land met in het noorden de Okavango Delta en de Kalahari woestijn in het centrum als bekendste regio’s. Botswana herbergt de grootste populatie olifanten ter wereld. Een nauwelijks te bevatten oppervlakte vol ongekunselt landschap. Het land is zo'n 14x groter dan Nederland met 2,5 miljoen inwoners.

finland

Wintersport in Finland  Zomervakantie in Finland
(Foto's: Mikko Nikkinen- Visit Finland/Pyoraily-Visit Lahti)

georgië

Gergeti klooster in Georgië

Waar vele culturen samenkomen, zoals aan een Zijderoute of op strategisch gelegen plekken, daar is veel te beleven. Dat geldt absoluut voor Georgië! Hier zijn eeuwenlang culturen, religies, bouwkunde, folklore en meer samengekomen en dat heeft zijn sporen nagelaten. Het land is gekend om de traditionele wijnmakerij (volgens de Georgiërs is die hier ontstaan) en de gastvrijheid wordt geroemd. Deze draaischijf van culturen is goed bereikbaar. Laat je maatwerkreis samenstellen om samen met je partner, gezin of club een droomreis door de tijd te maken.

ierland

Allround vakanties in Ierland
De cliché's van Ierland kent iedereen wel. Laten we het over de minder bekende dingen hebben. De onverwachte. De adembenemende. Daar zit Ierland vol mee. En binnen handbereik. Surfen, walvissen spotten, avontuurlijke wandel-fiets of motortochten, culinaire hoogstandjes, eeuwenoude gebouwen uit diverse culturen, een eigen taal, gastvrijheid en humor. Zomaar een greep uit het assortiment. Met jezelf, je partner of gezin: hier verveel je je nooit.

ijsland

IJsland reizen is IJsland beleven
Naar IJsland ga je voor ruige ruimte, adembenemende panorama's, een koude of warme duik, 4-wiel avontuur en voor alles wat je kunt bedenken bij zee, sneeuw, bergen en natuur. Wil je IJsland puur genieten dan zoek je de onherbergzame streken op. Weg van de massa, in goede handen van een lokale gids door de ruige IJslandse natuur reizen…Als je dat wil lees dan beslist verder!
 
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
e-mail
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo