Safari zoals het bedoeld is

Eco Luxury Tour Zambia
Eco Luxury Green Safari
14 dagen

Zambia family holiday
Best Value Zambia
12 dagen

Green Season Safari Zambia
Green Season Safari
11 dagen

Laat een reisvoorstel maken voor je reis naar Zambia

Rauw en 'echt' Afrika, gezegend met adembenemende landschappen en een aantal van de beste big game-viewing op het continent, wordt Zambia verrassend vaak genoemd als bestemming voor een tweede safari reis, na de meer 'iconische' opties zoals de Masaai Mara , de Serengeti of de Okavango Delta. Zambia is echter ongeëvenaard: uitzonderlijk in zijn safari-aanbod en wordt inderdaad als onovertroffen beschouwd voor veel safariliefhebbers die er geweest zijn.

 
Met de Victoria Falls, een van de 7 natuurlijke wonderen van de wereld, aan de zuidelijke grens, leent Zambia zich voor een aantal boeiende circuitroutes, die natuur, actie en avontuur en spectaculaire landschappen voortreffelijk combineren. En overal maak je kennis met de vriendelijke bevolking.
 
Jaarlijkse migratie van de wildebeest kuddes
Liuwa Plains
Bekijk hier de reistijden voor Zambia
 
Naar Zambia met je partner, gezin of club?  Bestel hier je gratis Zambia foto album
 
Old Mondoro. Wilde dieren bijna op schoot
 
“Voor mij biedt Zambia de ultieme safaricombinatie - met enkele van de beste big game-viewing in Afrika in de enorme gebieden met ruige wildernis, de Zambezi-rivier en de spectaculaire Victoriawatervallen. Zambia wordt soms ondergewaardeerd door andere, bekendere Afrikaanse bestemmingen, maar laat je niet misleiden, het is meer dan opgewassen tegen de beste van hen.”- Nick Aslin, collega in Zambia
 
Nijlpaarden zijn argwanend naar alles en iedereen
 
WhatsApp direct contactApp of bel me direct! +31629215044
e-mail

 
10 tips over Zambia (in 3,30 minuten)

Met kennis uit eigen hand, ruim 50 jaar reiservaring en persoonlijke benadering maak ik maatwerk reizen. Je hebt altijd  1 aanspreekpunt. Afspraak thuis of via internet: dat is tijdsbesparing! Dit alles met de zekerheid van VZR-Reisgarant en soepele voorwaarden.
Bij Bharte Reizen boek je geen vakantie maar een beleving.

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...
 
 
 
Waarom Zambia?
Vakantie in Zambia, waarom zou je? Hierom: er zijn verschillende logeer en kampeer opties en naast safari diverse alternatieve activiteiten zoals een natuurwandeling met bezoek aan de community, kano- en riviersafari’s, vissen en vogels spotten. Zelfs rotsklimmen/abseilen, meerdaagse wandeltochten en motorrijden zijn mogelijk. Maar ook paard rijden zodat je dichter bij wilde dieren kan komen; ze zien je niet als vijand. Net als op een mountainbike trouwens. Te voet voel je echt hoe de natuur hier domineert.
 
Wandelsafari in Zambia
Foto: Bushcamp Company
 
Self-drive safari’s in een 4x4 met tent op het dak.
Je volgt de gids en beleeft onderweg het wild en het prachtige landschap en leert meer over de cultuur, natuur en bevolking van Zambia.
 
The Wild Life in Zambia
Of wat te denken van een ballonvaart? Geruisloos zweef je boven de prachtige natuur en de wilde dieren.
 
Ballonvaren boven Kafue NP
27 lokale talen, 7 hoofdtalen. En altijd zijn de mensen blij je te mogen ontvangen. De Zambiaanse bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn veel mogelijkheden tot contact met lokale bevolking en het bijwonen van ceremoniën. Uiteraard ga je ook naar Zambia voor onvervalste safari's waarbij je gegarandeerd wilde dieren ziet. Enkele regio's die interessant zijn:
Luangwe-veel luipaarden, bijna garantie South Luangwa NP herbergt veel luipaarden Foto: Time+Tide
Kafue-veel cheeta's Luipaard in Kafue NP Foto: Jeffery&McKeith
Kasama rotstekeningen Rotstekening_Mwela Rock_Kasama_Zambia_foto: Atlas Obscura foto: Atlas Obscura
Kasanka- vleermuizen migratie Vleermuizen migratie in Kasanka NP, Zambia Foto: Katie Siedel