Natuurreizen met Bharte

De afgelopen periode hebben veel mensen opnieuw de natuur herontdekt. Voor anderen is de natuur al jarenlang de vakantieplek bij uitstek.
Wanneer je nu even bent uitgekeken op de natuur in Nederland of België en je wil je horizon verbreden...
...dan is Bharte-reizen je beste hulp!

Door ruim 50 jaar ervaring in actieve reizen, waaronder kamperen, hiken en trekking in de natuur, is een brede ervaring opgedaan.
Niet iedereen wil of kan met tent-en-rugzak op avontuur. Wanneer je lichamelijk minder fit bent bijvoorbeeld zoek je een toegankelijker alternatief.

Bharte-reizen levert maatwerk als je de natuur in wil. Op je mountainbike, met je rolstoel, in een kano of te voet; er zijn altijd prachtige mogelijkheden!

Staan er geen reizen bij volgens jouw wensen maar wil je wel naar 1 van de landen waar Bharte-reizen thuis is? Geef je ideeën door en ik kan een maatwerkreis voor je ontwerpen. Ook is een mix van natuur, cultuur en activiteit mogelijk natuurlijk. Dat is het mooie van een specialist: je kan er alles aan vragen.

Natuurlijk bied ik dezelfde zekerheid als bij allle andere reizen. Via VZR reisgarantie en daarnaast flexibele voorwaarden. Uiteraard informeer ik je ook over de Covid19 regels op je reisbestemming en wat je verder moet doen om zorgeloos op vakantie te gaan.
 
Voorlopig het eerste volledige reisvoorbeeld van een natuurreis; 16 dagen IJsland.
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Op/ onder watersporten
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Anders...