Gereviseerd en toegevoegd

12 januari 2021
Na een jaar van stilstand gaan de wielen weer voorzichtig draaien. Ook voor Zuid-Afrikaanse motoren. De motortocht Tuinroute van Zuid-Afrika is gereviseerd; alles loopt weer als een zonnetje! En er is meer...
 
Het is nodig om regelmatig een reisaanbod na te kijken en te actualiseren. De route is opnieuw verkend en goed bevonden: de 11-daagse Tuinroute per motor staat weer open voor boekingen.

Maar dat is niet het enige ritje wat ik te bieden heb. Want nu zijn er ook :

14-daagse motortocht Tuinroute (Zuid-Afrika) vanaf € 3.630
14- daagse motortocht Namibië vanaf € 4.880
17- daagse meerlandentocht: Zimbabwe, Mozmbique, Malawi, Zambia (inclusief Victoria Watervallen) en Botswana vanaf € 5.690

Uitgebreide beschrijvingen met foto's volgen de komende tijd. Als je als eerste bericht wilt krijgen abonneer je dan op de nieuwsbrief. Was je al van plan om eens een flink blokje om te rijden en de sores van een vol jaar Covid-19 ellende van je af te schudden, neem dan contact op over één van deze motorreizen.
 

Een vooruitblik op wat je te wachten staat wanneer je op de motor door Afrika rijdt vindt je bij Motorreizen.
Lees minder
Lees meer >
 
VvKR-korting voor PCR-testen
 

De beste wensen van Bert...

18 december 2020
 
Actieplan
 

Even iets recht zetten

16 november 2020
Dus je dacht dat Bharte-reizen een reisbureau is? Ja maar op een andere manier.

Het blijkt dat niet iedereen de werkwijze van Bharte-reizen begrijpt. Dat ligt geheel aan mijn uitleg. Die is niet duidelijk genoeg. Daarom meld ik hier nog eens extra:
 
  • Schrijf je ideeën op (voor jezelf, met je partner of met de kinderen erbij) wat voor vakantie jij of jullie graag willen maken. Denk natuurlijk aan activiteiten maar let ook op de 6 landen waar ik tot op heden actief ben. Wil je meer cultuur of juist meer actie? Wanneer wil je gaan, met wie en waarom? Er komt een checklist om je ideeën makkelijker op een rijtje te zetten waardoor ik gerichter advies kan geven.
  • Vanuit dit lijstje stel ik een reis samen die ik bij je thuis kom presenteren. Tegenwoordig kan dat ook via een beeldverbinding op Skype, Zoom, Whatsapp of Messenger. Reis- of bezoekbeperkingen zijn dan niet van belang.
  • Tijdens de presentatie kunnen aanpassingen gemaakt worden. Op het eind heb je je perfecte vakantie!
  • Daarna regel ik alles wat besproken is en hoef je alleen nog af te tellen tot de dag van vertrek.

Heel simpel gezegd: je hoeft niet naar een reisbureau (afspraak, parkeren, wachten tot je aan de beurt bent...) maar ik kom in je vertrouwde omgeving op een geschikt tijdstip bij je langs!
 
En om alvast wat reisinspiratie op te doen:
 
Het lijkt niet mee te vallen om goed nieuws te brengen middenin een tijd van beperkingen. Het is bescheiden nieuws. Maar wel leuk: er komen meer reisbeschrijvingen per land of activiteit bij Bharte-reizen en meer video's op mijn YouTube kanaal. Wil je weten wat en wanneer zonder telkens zelf te gaan kijken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte. Doorgaans verstuur ik 1x per maand een nieuwsbrief, ik ga je niet spammen!
 
Lees minder
Lees meer >
 
IJsland voor iedereen bereikbaar
 

Streep erdoor maar niet er onder!

19 augustus 2020
Met de nieuwe coronamaatregelen in IJsland komt een streep door een studiereis. Wat betekent dit voor Bharte-reizen?
Kort geleden berichtte ik over een op handen zijnde studiereis. Voor wie onbekend is met reisorganisatiestructuur: zo'n reis zorgt voor persoonlijke contacten en belevenissen van de organisator op een reisbestemming. In mijn geval zou dit IJsland zijn, van 5 t/m 19 september 2020. Ik wil eerst zelf zien en meemaken wat het land en de door mij aangeboden activiteiten inhouden. Ten eerste om de veiligheid en fun-factor te zekeren, ten tweede uit de wens eerst zelf te kijken en voelen hoe de bestemming is zodat ik er een reisgezelschap met vol vertrouwen heen kan laten gaan.

Alles was geregeld; hotels, kennismakingen met bedrijfseigenaren, activiteiten etc..... De dag erna kwam het nieuws dat IJsland een quarantaine ging handhaven van 5 dagen bij aankomst in het land. Dit viel niet te rijmen met mijn studiereis en ik heb dit afgeblazen. Dit betekent in het kort:
 
  • dat ik geen reizen meer aanbied naar IJsland totdat de situatie weer veilig wordt geacht;
  • dat ik alsnog de studiereis ga maken zodra de mogelijkheid zich voordoet;
  • dat ik zelf op vakantie ga in dezelfde periode. Op de motor. Ergens op het vasteland van Europa.

Oftewel: een streep door de voorgenomen reis maar zeker geen streep er onder wink.

De afgelopen weken had ik intensief contact met aanbieders van activiteiten in IJsland waardoor de reis vol zou zitten met paardrijden,  kajakken, snorkelen, (gletsjer-) wandelingen, mountainbiken, walvissen spotten en nog veel meer opwindende maar ook ontspannende dingen. Denk hierbij aan natuurlijke hot tubs en thermale bronbaden. Deze belevenissen moesten resulteren in een spetterende pagina over IJsland met diverse reisaanbiedingen. De pagina komt er, dank zij prachtige foto's en video's die ik opgestuurd kreeg. De aanbiedingen ook, zodra dit veilig uit te voeren is.

Wie dus nieuwsgierig is naar IJsland, een actieve vakantie (met de nodige relaxmomenten natuurlijk) wil hebben met partner, gezin of club moet zeker de IJsland-pagina in de gaten houden op www.Bharte-reizen.eu. Of nog beter: schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 
En wees er zeker van dat Bharte-reizen weg blijft van de massa; de zoektocht naar verborgen parels, samenwerking met lokale bedrijven en mensen naast spreiding en vermindering van toeristendruk blijven het uitgangspunt van Bharte-reizen.
Lees minder
Lees meer >
 
Ierland is af!
 

Toer organisator met ruggesteun

16 mei 2020
Ruggesteun voor de reis organisator: VvKR
VvKR? Wat is dat precies?

VvKR is een branchevereniging voor kleinschalige Reisorganisaties. Zij willen dat alle leden voldoen aan de volgende eisen:

- Persoonlijke benadering
- Betrokkenheid en deskundigheid
- Grote expertise en kennis
- Reisvoorwaarden en garantieregeling
- Reizen met respect voor lokale cultuur, tradities en werkwijze

Als reisspecialist is het altijd goed om lid te worden van een branchevereniging en krachten te bundelen met vergelijkbare reisorganisaties. Zeker in deze tijd waar advies en ondersteuning erg belangrijk is, helpt VvKR haar ruim 400 leden waar zij maar kan.

Neem een kijkje op de website van VvKR: https://www.vvkr.nl/ en volg VvKR op sociale media om meer te weten te komen over andere kleinschalige reisorganisaties zoals Bharte-reizen.

  https://lnkd.in/dGmdVcM
•  https://lnkd.in/dssepyM
•  https://lnkd.in/dk-5AVT
•  https://lnkd.in/dCUDFAi
 
Lees minder
Lees meer >
 
Against all odds
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo