Toer organisator met ruggesteun

16 mei 2020
Ruggesteun voor de reis organisator: VvKR
VvKR? Wat is dat precies?

VvKR is een branchevereniging voor kleinschalige Reisorganisaties. Zij willen dat alle leden voldoen aan de volgende eisen:

- Persoonlijke benadering
- Betrokkenheid en deskundigheid
- Grote expertise en kennis
- Reisvoorwaarden en garantieregeling
- Reizen met respect voor lokale cultuur, tradities en werkwijze

Als reisspecialist is het altijd goed om lid te worden van een branchevereniging en krachten te bundelen met vergelijkbare reisorganisaties. Zeker in deze tijd waar advies en ondersteuning erg belangrijk is, helpt VvKR haar ruim 400 leden waar zij maar kan.

Neem een kijkje op de website van VvKR: https://www.vvkr.nl/ en volg VvKR op sociale media om meer te weten te komen over andere kleinschalige reisorganisaties zoals Bharte-reizen.

  https://lnkd.in/dGmdVcM
•  https://lnkd.in/dssepyM
•  https://lnkd.in/dk-5AVT
•  https://lnkd.in/dCUDFAi
 
Lees minder
Lees meer >
 
Hoe nu verder?
 

Against all odds

1 april 2020
Hier zou je vuurpijlen moeten zien en misschien een glas champagne. Zoals bij elke feestelijke opening.
Maar het is niet het moment voor feesten. Teveel onzekerheid, angst en verdriet.

Toch heet ik je welkom bij Bharte-reizen!

Ik reisde als kind al vaak mee naar het buitenland. Later ontdekte ik zelf vele Europese landen en was in Singapore, Australië en de VS. Een soort hobby die mijn werk is geworden. Welk werk?
Ik ben reisorganisator. Mijn reizen stel ik zelf samen, na de wensen van de klant te hebben genoteerd. Actieve, sportieve reizen en voor mensen in een rolstoel zoals:
 
Paragliden (ook voor rolstoelers), motorreizen, duiken, wandelen, privé safari’s, trailruns en meer. Ik probeer je weg te houden van mensenmassa’s en overtoerisme.
 
Op mijn website staan weinig panklare vakanties. Alleen reissuggesties die je naar believen kunt overnemen of aanpassen, combineren of uitbreiden. Zodra ik je wensen weet maak ik daar een mooi programma van dat ik bij je thuis kom presenteren. In grote lijnen, er kunnen nog steeds dingetjes aangepast worden.
 
Zie mijn website als een menukaart: Je gaat naar een restaurant maar weet nog niet precies wat je wilt eten. Wanneer je het hoofdgerecht hebt kun je het aanvullen met een voorafje, toetje en een lekker wijntje. En misschien wil je rijst in plaats van aardappels of je wilt een ander sausje. Zo ongeveer werkt dit ook.
 
Bang om te starten tijdens een crisis ben ik niet. Je zit straks weken of maanden thuis en rondom huis. Je snakt ernaar om nog wat van 2020 te maken. Dat kan middels een welverdiende vakantie. Alleen of met een partner maar ook met je gezin. Mijn bestemmingen liggen ver buiten Europa op Ierland en IJsland na.
 
Wat met enig rumoer had moeten gebeuren vindt nu plaats in een rustig hoekje in een lokaal blad. De tijd is er niet naar om groots uit te pakken. Maar ik wil de mensen wel laten weten dat ik er ben. Dat er een reisorganisator uit het ei is gekropen. Al kan je nog niet echt gaan plannen, nadenken en dromen over een mooie vakantie kan toch altijd?
 
Tot na de crisis? Ik kom dan graag je reiswensen doornemen!
 
 
Lees minder
Lees meer >
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
 
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Rolstoel
Wandelen
Watersport
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo