Rolstoel

Waarom organiseer ik actieve rolstoelreizen in het buitenland?

Midden in het leven staan en plotseling de grond onder mijn voeten voelen wegvallen. Omdat ik ‘ineens’ ziek ben. Binnen enkele weken was ik onderweg van ‘zitten achter het stuur’ naar ‘zitten in een rolstoel’.  Maar de reuma bleek nog beheersbaar. Door medicatie kan ik nog zelf uit de voeten.
 
Nee, ik zit zelf niet in een rolstoel. Ik ging op school wel om met mensen in een rolstoel en later tijdens vrijwilligerswerk. Het gaf me inzicht in de beperkingen maar zeker ook de mogelijkheden die je nog steeds hebt wanneer je afhankelijk bent van zo’n rollend stuk techniek. In mijn achterhoofd spreekt wel eens een stemmetje: jij had daar ook allang in kunnen zitten.
 
En toen wilde ik reisadviseur worden…Alleen voor mensen die ‘in mijn stijl’ op vakantie willen: verre landen, vol natuur en cultuur en dit met respect voor je bestemming. Niet zoeken naar een Frietje van Pietje maar de lokale gerechten eten. Gebruiken en talen meemaken, meedoen. Met de rugzak, op de motor, op de fiets…Als het maar uitdagend is. En ik realiseerde me: als ìk nu mijn 2 voeten eens niet paraat had?
 
Daarmee was het duidelijk: ik wil ook reizen mogelijk maken voor mensen in een rolstoel! En niet een 14-daagse resortvakantie waar alles geplaveid en gelijkvloers is. Nee: meedoen, meevoelen, ondergaan. Maar toch de betrouwbaarheid en zekerheid bieden van een zorgeloze vakantie. Met je partner of familie. Het ìs mogelijk op Afrikaanse safari te gaan, de ‘big five’ zelf te spotten. Of gaan paragliden. Verblijven in de mooiste hotels.
Dankzij samenwerking met de juiste mensen is het mogelijk. Vraag me naar de mogelijkheden, vertel me je wensen. Samen organiseren we misschien de mooiste vakantie van je leven. Want waarom moet een rolstoel een beperking zijn? Het opent soms ook deuren…

Goedkope rolstoelreizen in het buitenland bestaan niet. Wel onvergetelijke.
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersport
Anders...
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
 
Bharte Reizen | activiteiten rolstoel