Rolstoel

Vakantie in je rolstoel! Niet alleen in een resort waar alles geplaveid en gelijkvloers is. Nee: meedoen, meevoelen, ondergaan. En toch de betrouwbaarheid en zekerheid hebben van een zorgeloze vakantie. De stad in of een natuurreservaat. Met je partner of familie. Verblijven in gezellige accommodaties. Er kan zoveel, met de juiste kennis. Handbewogen of elektrische rolstoelen, modulaire of kinderrolstoelen: Bharte-reizen wil de rolstoel integraal in het reizen toegankelijk maken.
 
In de luchtvaart geldt een rolstoel als medische voorziening en wordt gratis vervoerd in het bagageruim. Op de luchthavens en in de vliegtuigen krijg je professionele hulp van getraind personeel. Op je bestemming is aangepast vervoer. Een busje met rolstoellift of oprijplank, een auto met extra handgrepen en een paar extra handen om te helpen. Accommodaties worden met zorg gecontroleerd op rolstoeltoegankelijkheid. Zodat douchen, een toiletbezoek en eten veilig gebeurt.
 
Niet iedere reisbestemming is al rolstoel-klaar echter er is meer te beleven dan je wellicht dacht. Het is mogelijk op safari in Afrika te gaan of te gaan paragliden. Op IJsland genieten van de ruige natuur of musea bezoeken. In Ierland kan je woeste kusten en gezellige stadjes bezoeken. Een rolstoel hoeft hier geen beperking te zijn.

Denken in mogelijkheden, niet in barrières. Dat is de kracht van een kleinschalige reisonderneming.
Vertel me je wensen. Samen organiseren we de mooiste vakantie van je leven. Want waarom moet een rolstoel een beperking zijn? Het opent soms ook deuren…
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Duiken
Fietsen
Motor
Ontspanning
Oppervlaktewatersport
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Anders...
 
 
Voor uw zekerheid is Bharte-reizen aangesloten bij
VvKR logo
 
 
Bharte Reizen | activiteiten rolstoel