Rolstoelreizen out of the box

Bharte-reizen ziet een rolstoelreis ook als activiteit. Want reizen kan ook wanneer je in een rolstoel zit en met je eigen reisgenoten.
Samen met partner, familie of clubje. Enkele voorbeelden: 
 
Aangepaste safarijeep voor rolstoelvervoer   Een mobiele safari in Botswana in aangepaste safarivoertuigen en tenten.  Bekijk de rolstoelsafari.

Auto ingericht voor rolstoelvervoer Rondreis Ierland met een auto waar je langs achteren comfortabel binnenrijdt.  Je kan ook naar Ierland in je eigen aangepaste auto met de ferryboten!
Bekijk een rondreis Ierland voor rolstoelers

Met de rolstoel bovenop de Tafelberg in Kaapstad.   Volg de prachtige Tuinroute in Zuid-Afrika, inclusief bezoek aan de Tafelberg. Kijk hier voor de reissuggestie.

Leeuw in Zuid-Afrika Tuinroute vanuit Kaapstad met uitbreiding naar de Oostkaap (inclusief Big 5 safari).

Hut voor mindervaliden op veerboot Rondreis IJsland: met het vliegtuig of met je eigen (aangepaste) auto per veerboot. Bekijk hier een gehandicaptenhut. De voorbeeldreis voor rolstoelers komt medio april 2024 online.
 
Heb je twijfel over het verloop van de reis vanwege je beperking?
Denken in mogelijkheden, dat doet Bharte-reizen. Of je totaal afhankelijk bent van je stoel en persoonlijke hulp of nog enigszins mobiel: er is meer mogelijk dan je denkt. We bespreken de dingen waarover onzekerheid is. Soms weet ik het antwoord al, soms zoek ik de oplossing. Altijd in overleg.
 
Met ruim 50 jaar reiservaring en persoonlijke kennis van mijn reisbestemmingen kan ik je maatwerkreis samenstellen. Aarzel niet langer en vraag vrijblijvend naar mogelijkheden.
Bel of mail je persoonlijke reisorganisator en geef me je lijstje met wensen.
Voor jouw rolstoelreizen!

  Of: WhatsApp direct contactApp me direct!
 
 

Contact

Stuur een bericht via onderstaand formulier. Geef aan wanneer ik het beste terug kan bellen/appen/mailen! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging met daarin je eigen tekst. 
Dhr. Mevr.
Anders, namelijk:
Fietsen
Motor
Ontspanning
Paardrijden
Rolstoel
Wandelen
Watersporten
Anders...
 
 
 
Er is meer mogelijk dan je vaak denkt!
Neem een kijkje in de digitale brochure van Bharte-reizen en ontdek rolstoelvakanties in Spanje en Noorwegen. Niet alles staat op de website; Bharte-reizen heeft ook speciale projecten die op aanvraag gemaakt worden en daarna bechikbaar zijn voor iedereen die dat wil.
Om de gratis digitale brochure te bekijken klik je hier.

Wanneer je vragen hebt mail of bel geheel vrijblijvend om informatie. Je wil tenslotte zeker weten of die ene reis nu wel of niet bereikbaar is.
Vaak is het dat wel!

Rolstoelvakantie in Europa of Afrika